- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Azt hiszem, a Radeon 8500 topicban megkértem az embereket, győzzenek meg, hogy nekem szükségem van egy GeForce3 vagy a fent említett ATI kártyára. Nos lehet, hogy csak elkerülte mindenki figyelmét a hozzászólásom, de senki(!) nem akart meggyőzni...
Én azt mondom, hogy amíg ki nem jön a Doom3, az Unreal2, a Kreed vagy a hozzájuk hasonló DX8-at vagy DX8.1-et használó játékok (most talán csak az Aquanox van kint mint ilyen), addig senkinek sincs igazán szüksége egy GeF2 Ti kártyánál jobbra. Úgy látom, te 60e forint tanulópénzt adtál ezért a tudásért... :)
Aki rálát egy kicsit is a játék- és videókártya-piacra, saját magától és ingyen rájöhet erre a tényre.
Tehát ráér még a nyárig halasztani a jó öreg GeF2 cseréjét!
Emellett itt van a SIS is mint új versenyző, lehet, hogy jobb áron fejlettebb hardvert tud kínálni mint az nVidia a ''szutyok'' GeF4 MX sorozata.
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Windows 11
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest