- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
Megjött hozzá a tok, nem vagyok maradéktalanul elégedett.
Könnyű meg minden, 10 dollárért megvehető itt:
http://www.geekbuying.com/item/Black-Leather-Case-Cover-Skin-for-Pipo-M9-Android-4-1-Dual-Core-Tablet-PC-315063.htmlTablet hátuljára kell felragasztani mint egy matricát, de nem védi láthatóan az egész tabletet, az élek, meg a műanyag rész hátul totál védtelen. Az eleje se rögzül pl. mágnessel mint az iPad tok amire hasonlít, ott lifeg szabadon. Az eleje háromszögbe hajtható, így tartja a tabletet. Szóval én nézelődök még, hátha találok valami erre való teljes védelmet nyújtó tokot.
ps.: 4.2.2-t nem raktam fel, megvárom az első frissítést, az eddigi rom ritmust figyelve 2-3 hetente jön ki új. Nem volt kedvem letúrni mindent
meg a fórumokban vegyes a kép, azt mondják működget de lassabb jelenleg mint a 4.1, valószínűleg még nem teljesen végleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 9 gen 64GB wifi+cellular szép dobozos jó akku
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest