Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Birdie-
csendes tag
Miért ne kezelné rendesen
Nekem is 6-os nerom van, a többi az már hulladék tiszta bug, dual monitoron meg végképp behülyülnek. Meg a nyavaja fog föltenni 2 GB-nyi hulladékot, de még a lite verzió is föltesz majd 100 MB-ot. Minek? Amúgy meg kifejthetné nekem valaki, hogy miért ne működbe vele?Mivel ma vettem egy 216-os írót, gondoltam beleolvasgatok a topikba.
Nos, hogy ki miért mit nem kezel, azt nem tudom, de Nero 6-tal ha puffer kiürült, nem volt hajléandó folytatni az írást (ugyanezt produkálta egy Samsung író is, azt cseréltem le a Pio-ra).
Nero 8-csal viszont vígan írja a lemezeket kínzásos leterheltség mellett is. -
-
kankalin
csendes tag
-
kankalin
csendes tag
válasz
WindyJoe #154 üzenetére
Na, az volt a baj, hogy én balga nem parancssorból futattam, de aztán, hogy írtad a bezáródó DOS ablakot, rájöttem. Sikerült felismerte az írót aztán kérdezte, Y/N igent (Y) nyomta aztán enter.
Ekkor kiírta, hogy 30 másodperc, és kész, valóban nekem kellet bezárnom a DOS ablakot, de maradt 216D. Vagy észre kellene vennem valami változást? Vagy ennyi volt?
Ezt írtam Elérés partíció (M) DVRFlash.exe -f D: S0815001.109 (ha fontos lenne). -
kankalin
csendes tag
válasz
WindyJoe #152 üzenetére
Szia!
Ezeket próbáltam:
DVRFlash -f D: S0815001.109 S0815001.109 Majd enter
DVRFlash.exe -f D: S0815001.109 S0815001.109 Majd enter
Ha jól értem így kell be írni a dos-os ablakba és S0815001.109 fájlt a DVRFlash.exe mellé raktam, de semmi nem történt csak bezáródott a dos ablak.
vajon mit baltáztam el? -
kankalin
csendes tag
válasz
WindyJoe #143 üzenetére
Szia WindyJoe!
Próbáltam flashelni, de nem tudom mit kell tennem, amikor feljön egy dos-os ablak és kér valamilyen key-t.Valaki segítsen már, hogy mit kell tennem. Gondolom sima "D" nélküli 216-os kellene belőle csinálni. Nem nagyon értem és ebben a mappában lévőt "dvrflash_win32" futtassam vagy (most win XP 32 bit-ről próbáltam) melyiket?
Válaszotokat előre is köszi -
-
Vege
csendes tag
válasz
WindyJoe #143 üzenetére
Most csak a te kedvedért megnéztem 4, 2006 július-augusztusában megírt dvd-t (azóta írok ilyen TDK-ra, megnéztem, h mikor lett módosítva
), és mind a 4 működik, az adatok nem hibásak rajta.
Haverjaim is ezeket a lemezeket használják, tőlük sem érkezett panasz, pedig épp pár hete merült fel bennem, hogy jobban megéri-e winchesteren tárolni a filmeket, mint dvd-n (mert ugye ha kiszámolod egy normális árú dvd közel ott van, mint a winchester). Ekkor kérdeztem meg, h náluk volt-e már olyan, h eltűnt minden a dvdről, s monták, hogy nem.Persze meglehet, hogy jó minőségűt fogtam/fogtunk ki.
-
válasz
WindyJoe #103 üzenetére
a poénokat értem én, csak nem szeretem, mivel ez egy szakmai fórum lenne - éppen ezért megmagyaráznod sem kell a dolgokat!
nem csak 1 - 2 esetből indulok ki, attól, hogy te csak annyit láttál/olvastál itt a fórumon, még sokkal több létezik - én napról napra sokkal többel találkozok!
a szabvány írásmód egy dolog, attól még nagyon sok más - változó - tényező van!
frissül az oprendszer, normális esetben az illesztők is, frissül az írón a firmware, újabb szériás lemezek kerülnek eladásra (új médiakóddal), és folyamatosan frissülő tényezők (adott esetben író/firmware <-> cd/dvd lemez) között a nem frissülő, régi alkalmazásnak (adott esetben nero 6) kell közvetítenie - éppen ezért nő idővel - a változó, frissülő tényezőkkel - a hibalehetőségek száma is! a régebbi szoftver teszi a dolgát ahogy tudja, de van olyan pont, ahol már nem képes rá maradéktalanul! ha neked megfelelően működik az újabb szériás író a jóval régebbi szériás íróprogrammal, akkor használd azt, nincs ebben semmi különös. de ha valakinek probléma adódik a dvr-216d író - nero 6 párosítással, akkor miért nem javasolhatnánk azt, hogy próbálja ki újabb szériás nero verzióval?!?! attól, hogy neked jól működik, másnál - más körülmények között -, még okozhatja a problémát a régebbi verziós íróprogram!
szóval szerintem mindig érdemes tartani egy idősíkot; a dvr-216d íróhoz minimum nero 7, de inkább nero 8 illik - vagy más írószoftver esetében is a lehetséges újabb szériásak! -
válasz
WindyJoe #101 üzenetére
új opreációs rendszer nem kell, főleg olyan hardverek mellett nem, amikhez amúgy sem szükséges driver egyik oprendszer alá sem! a buherált/piszkált/hiányos/tört oprendszereket, meg az user error dolgokat most inkább hagyjuk! csak mert az esetek nagyobb hányadában erről van szó! amit említettél, annál is!
az író és a nero 6 esetében azért nem írtam, hogy nem támogatja, mert akkor szakmailag helytelen dolgot írtam volna, és ilyet nem feltétlenül szeretnék írni - veled ellentétben!
a nem támogatja felállást akkor látnád, ha egy nero 5.0 verzióval próbálnád felismertetni és használni a dvr-216d írót! ekkor talán választ kapnál a kérdésedre is...
a nero 6 esetében azért nem írtam konkrétumot, mert nincs olyan, csak hibalehetőségek vannak - ha a fejlesztés szerinti időben a szoftver a jelentősen régebbi, mint a hozzá használt a hardver, akkor az idő növekedésének arányában nő a hibalehetőségek száma! azért is jönnek ki újabb verziók bizonyos szoftverek esetében. ezért írtam azt inkább, hogy nem kedveli - mert bizonyos funkciók nem működnek megfelelően, és ez általában betudható a régebbi szoftver - új hardver párosításnak! -
mert nem! bár néhány alapművelet mellett ez nem mindig bukik ki a probléma, de olvass csak vissza a problémás és a dvd írásos részlegben; volt akinek nero 6 mellett hibásan - vagy sehogy sem - írta a dl lemezeket az újabb szériás író, de nero 8 mellett már minden tökéletes!
mellesleg nem az új író nem kedveli a régi alkalmazást, hanem inkább a régi alkalmazás az új írót! -
dehogy kell egy merevlemezt particionálni ahhoz, hogy az oprendszer lássa, illetve "betűjellel" lássa el! maximum formázni kell - a particionálás nem feltétel!
az íróval kapcsolatban meg akár fogadni is mernék - még így látatlanban is -, hogy oprendszeres, vagy illesztős probléma van! -
ezt írd azoknak, akik olyan optikai meghajtókat hoztak hozzám - annak reményében, hogy megjavítom, és így elkerülik a szervizes busójárást, mivel tudták, hogy ők hibáztak - amiket balf@sz módon elvégzett firmware frissítéssel vágtak haza! volt, amin már én sem tudtam segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest