Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
Új hozzászólás Aktív témák
-
***ANDRÁS***
aktív tag
egyetértek Gabi veled, a 7.xxx nero tényleg egy rakás sz....
6xxx volt az igazi, jelenleg 8xxx használok.Gondolom többen is használták már az új világoskék szitázású TDK lemezeket.
Nálam sokat elront ebből, legtöbbször pl 8-10% írás közben egyszerűen kidobja a lemezt,hogy hibás. Vagy a kiírt filmet nem játsza le, csak pörgeti a lemezt.Vélemény? író vagy a lemez a hibás? Verbatim, Phillips lemezeket tökéletesen megírja, csak TDK-nál szórakozik. Viszont érdekes módon a régi sötétkék TDK lemezekkel se volt semmi próblémája.
-
Szerintem is próbáld ki másik gépben.
Múltkor vettem 2db.ot abból az egyik úgy ahogy volt szar volt. Ez 50% selejt arány!
Másik gépben sem működött, led állandóan világított, tálcát sem adta ki.
Visszavittem, kicserélték, és megoldódott a gond, az újat rögtön felismerte a gép.
-
-
olvasásban nem csúcs az író - írásban dobogós ajánlás -, de azért ha megfelelő minőségű lemezre történik az írás, akkor már a kezdeti fimware óta nincs ekkora probléma a meghajtóval olvasás terén sem! az igaz, hogy karcos, minőségileg megkérdőjelezhető lemezek olvasásánál jelentkezhetnek hibák - mint ahogyan például a nec (sony/nec/optiarc) meghajtók is hajlamosak arra, hogy eldobják a karcos/problémás lemezek olvasását, amíg pélldául egy újabb szériás lg meghajtó többnyire vígan beolvassa ezeket a lemezeket -, de ha megfelelő minőségű lemezekkel dolgozol, akkor nem lesz problémád a dvr-216d meghajtóval!
azért kíváncsi lettem volna rá, hogy az eladó milyen írót ajánl a dvr-216d helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest