Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
-
fecoka
aktív tag
Már megbocsáss de a vita éppen erről szól, vajon mit olvastok ha újra meg újra megkérdezitek a már százszor megválaszolt kérdéseket.
Pl, világosan leírtam, hogy a 8.19 és 8.26 os firmware mit tud (DVD RAM írás, Booktype állítása + os lemez esetén DVD ROM ra, továbbá Labelflash és a DiscT@2 (ami ugyanúgy labelflash nek minősül...ezt is kitárgyaltuk)
De mindezek után megkérdezik páran, hogy a + os lemezt tényleg ROM ként állítja be ?
Akkor miért írom ?
A 111L 8.19 INT és 8.26 INT firmware képes ezekre. !!!
Le van írva hogyan kell elvégezni ezt a műveletet ! -
fecoka
aktív tag
Valami biztosan gyorsabb lesz. többszáz hozzászólás szól az L es változat különbözőségéről.
Szerintem úgy kéne írót venni, hogy olvasgatom a fórumokat és teszteket aztán választok.
Ha ez így lenne akkor pl tudnád, mi a különbség a D a sima és az L es változat között.
Természetesen érdemesebb az L es verziót feltenni hiszen az egy buffalo firmware ami szinte mindent tud.
Ha nem menne rögtön a 8.26-os akkor először a 8.19 INT változatot kell feltenni mert az simán felmegy a 111D re is és a 111 re is.
Utána jöhet a 8.26 és ezután az íród írja a DVD RAM formátumot, a +os lemezeket DVD ROM ként állítja be és természetesen képes lesz a Labelflash és DiscT@2 üzemmódra.
Ha picit visszaolvasnál..... ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Politika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Beárazás
- Computex 2025: új Frame házak a Corsair portáján
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest