- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Druss
tag
válasz
james008bond #1707 üzenetére
Válts Pio-ra!
Havernál nagyon kényeskedika lemez írási sebességekre az LG.
-
Druss
tag
Üdv!
Ti hányszorosan írtok filmet? Más fórumokon 2x-ről beszélnek, hogy az mennyivel biztonságosabb és időtállóbb
Én eddig Philips 8x-ra írtam 8x-an és semmi gond.
Más-: ugyanezen a fórumokon lefikázzáka shrinket és dvd2dvd + CCE-t meg hasonlókat reklámoznak amivel -igaz több óra alatt- de sokkal jobb a minőség.
Véleményeket előre is köszönöm. -
Druss
tag
Tudjátok, hogy a Nero miért ugrott ekkorát a verzió számmal?
-
Druss
tag
Üdv Mindenkinek a klubban!
Dvd-író vásárlás előtt voltam, mikor ide tévedtem a fórumotokba. Nagyon sok jót írtatok a DVR-108-ról. Ma megvettemés rögtön megpörköltem vele 5 db korongot. Philips DVD-R 8x-ossal írtam és tökéletes
Sokan írtátok, hogy a DVD Shrink-el dolgoztok én is azt próbáltam ki. Kérdésem, a bevitt filmet a vinyóról ti milyen progival írjátok általában ?(már ha nem egyből a shrinkkel írtok). Köszönöm mindenkinek aki írt ebbe fórumba, mert a tanácsotok alapján úgy néz ki, hogy egy jó kis pörkölőm lett.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest