Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • james008bond

    őstag

    Sziasztok!
    Nem tudtam elolvasni az előttem írt kb 1700 levelet, úgyhogy bocs a kérdésekért.
    LG 4040 B íróm 14 hónapos, olyakat csinál, hogy elkezdődik a dvd írás, a Nero azt írja, bevezetés, de percekig nem történik semmi. Gépem lefagy, resettel indítom, lemezen semmi nincs írva. 2 alkalommal hasonló szimptómák után a lemeznek a közepéhez az írható sávnál közelebbre írt valamit, ez szemmel látható volt. Ha ezt a lemezt akartam újra megírni, kiírta, tegyek be üres lemezt. 2-3 alklaommal a nero írás közben közölte, sávkövetési vagy fókuszálási hiba lépett fel írás közben, így az nem sikerült. A dolgot több különböző lemezzel előadta / Ritec G04, G05, Taiyo Yuden-Verbatim /, volt úgy, hogy ugyanazt a lemezt előszőr nem írta meg, másodszorra meg igen.
    Ha erre tud valaki választ, azt megköszönném, lehet, az íróm megy tönkre? Amúgy meg a megírt lemezeket 100%-ban vissza tudja olvasni.
    Ha ez az író halálát jelenti, akkor szerintetek újabb típusú LG-t vegyek, vagy inkább Pioneer 108/A08-at?? A kettő belül ugyanaz??? Hol lehet kapni, lehetőleg Pesten???mennyiért és mennyi a garancia rá???
    Bocs, hogy ide írtam az LG-s gondomat, de egy ideje már szemezgetek a Pioneer íróval. Egyedül a RAM írás hiánya tart vissza, amire eddig én a legfontosabb programjaimat írtam ki / mivel tudomásom szerint ez a legmegbízhatóbb jelenlegi optikai tárolásmód otthoni felhasználás során; meg van néhány RAM lemezem bontatlanul, azokkal mihez kezdenék??? /

    Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900

Új hozzászólás Aktív témák