- Milyen egeret válasszak?
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
őstag
A piodata 1.18 fw az egyik legjobb (ha nem a legjobb). Nekem is ez van fenn. Viszont ez az olvasás minőségén nem hiszem, hogy változtatna, hiszen nagyjából csak annyiban ''más'' a gyári fw-hez viszonyítva, hogy a plusz-os lemezekre DVD-ROM booktype-ot ír.
Megváltozott a gépedben valami? Kábelezés, új hardware/drive. Ellenőrizd le, hogy UDMA módban megy-e a pio. Próbálj meg egy gyári lemezt visszaolvasni. Csinálj egy tesztet a Nero CD Speed-del. -
Blackmate
őstag
Bocsanat az OFF-ert, de valaki ratudna nezni erre: Bővebben: link ? Az elsö hsz a problemam. A hasonlitasi alapom egy pioneer 108-as, ami az asztalimban van, talan ezert kapcsolodik valamelyest ide.
-
Blackmate
őstag
válasz
<Adamsky> #2712 üzenetére
Hm. Valoban meg eleg friss, es fenn van az europai oldalon is : Bővebben: link
Valalkozo kedvüek, hajra -
Blackmate
őstag
-
Blackmate
őstag
-
Blackmate
őstag
Valoban
. Köszönöm a helyreigazitast.
Szerk.: Erdoke linkje mintha hibas lenne itt egy Bővebben: link, remelhetöleg helyesen
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
válasz
Kiralybali #2582 üzenetére
Hm
Bevallom öszintem en is szeretem gyönyörködtetni a szemem az ilyen terjengös, tartalommal teli, jol megfogalmazott, sokatmondo, nehol ironikus es precizen megszerkeztett, mely mondanivaloval atitatott mondatokat olvasva. Azonban - mint szamodra is - epp az ilyen hosszuranyult szövegek tevesztik meg es farasztjak el az idetevedö ''ismeretleneket'' attol, hogy tovabb keresgeljen a magukban feltett kerdesekre es problemakra.
Valoban jartam mar orvosi, es jogi forumokon is, es bevallom öszinten beletört a bicskam abba, hogy megtalaljam egy-egy topicba az altalam keresett problemara a valaszt. Viszont en ugy erzem, hogy eppen ez kell hogy megkülönböztesse a ''müszaki'' jellegü forumokat a fentebb emlitettektöl. Tehat egy röviden, precizen, lenyegre töröen feltett kerdesre egy hasonloan rövid, amde preciz, es a kerdest teljes merteben kielegitö valaszhoz jussanak az idetevedök.
A sok mellebeszeles utan, amennyiben az eredeti kerdesed meg megvalaszolatlan maradt a Pioneer DVR-108 1.18-as firmware letöltesi lehetösegei:
Az eredeti, gyari firmware a gyarto honlapjarol: Bővebben: link ahol is a DVR-108(BK) nevezetü-t kell keresni es itt egy közvetlen Bővebben: link a firmware letöltesehez (az oldal aljan az Agree-vel el kell fogadni license felteteleket)
A piodata firmware letöltesehez a Bővebben: link internetes oldalra kell ellatogatni, ahonnan a PIODATA DVR-108DX
Firmware Update Version 1.18-ast kell letölteni, de itt egy közvetlen Bővebben: link a fajlhoz, az azonnali letölteshez. Azonban ennek ''feltelepitesehez'' egyeb fajlok is szüksegesek ez azonban nem kepeztek a kerdes targyat.
Üdvözlettel: Blackmate -
Blackmate
őstag
válasz
Kiralybali #2580 üzenetére
Igen jol szürted le, csak en az e) zip-pel meg nem talalkoztam (marmint igy nevre). De enis ugy csinaltam piodata-t, hogy benne a volt az 1.10-es kernel, es akkor meg az 1.14-es piodata fw, es a DVRFlash exe. Azota frisitettem a c)-vel.
Egyebkent ha Piodata flashre adod a fejed, akkor itt egy kep, ami talan hasznos lehet: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
válasz
Kiralybali #2545 üzenetére
Egy picit olvass mar vissza legyszives!
-
Blackmate
őstag
Ha a nevemre kattintasz, es a Konfiguráció-nal az elsö sort vegig olvasod figyelmesen akkor azt hiszem valaszt kapsz a kerdesedre
A 4X iras biztosan fog menni neked is, mert en is annyival szoktam.
Egy pioneer topikban szerinted mit ajanlanak a forumlakok? Hat asszem pioneert of course -
Blackmate
őstag
gyari firmware-rel pioneer dvr108-nak ismeri fel (lehet volt meg a vegen vmi betü, de nem sokaig volt fenn a gyari nekem)
piodata firmware-rel a bios is piodata 108-at fog kiirni.
A kerdesedre a valasz: a kettö egy es ugyanaz, csak a neveben, valamint a fent emlitett Booktype-os temaban van különbseg. -
Blackmate
őstag
válasz
Lord Zero #2472 üzenetére
Esetleg meg meglehet meg probalni uj Nerot (márha ha nem a legujabb van fenn) es lassabb irast. Egyebkent az 1.18-ba ezeket javitottak:
Support 16x writing on New 16x DVD-R Media
(16x writing: BeALL / CMC / Mitsubishi Chemical Corporation (Verbatim) / Prodisc / TDK)
(12x writing: Fuji Film/Maxell / SONY / Taiyo-Yuden (That's))
Support 16x writing on New 16x +R Media
(16x writing: CMC / Prodisc / TDK)
(12x writing: Maxel / Mitsubishi Chemical Corporation (Verbatim) / Philips / RITEK /SONY / Taiyo-Yuden (That's))
Support 8x writing on New 8x DVD-R Media
(AMC / LEADDATA / LGE/NANYA / Optodisc / Prodisc)
DVD-R/RW/+R/+RW Writability Improvement
CD-R Writability Improvement
DVD Playability Improvement
CD Playability Improvement
De ha megoldhato, hogy visszaviszed, es nem kell erte asztalt verni akkor az a legegyszerübb ...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
Amennyiben erröl beszelünk: Bővebben: link akkor ez kifejezetten es csakis a Pioneer DVR-108-asokhoz lett kitalalva.
-
Blackmate
őstag
válasz
Lord Zero #2467 üzenetére
Nekem ''sima'' Nero-s ASPI-m van, es elsösorban +os lemezekre irok (piodata -> DVD-ROM booktype) es eddig semmifele problemam nem volt se üres lemez beolvasasaval, sem pedig a megirt visszaolvasasaval. Irtam mar: DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW, multisession-t epp tegnap egy +RW-t.
Tippek:
- UDMA mod rendben?
- Mas lemezzel is (Verban kivül) csinalja?
- Melyik firmware (gyari?, piodata?, hack?) es verzsön van rajta?
- DVD Decrypterrel probaltad mar? Azzal is produkal ilyet?
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
válasz
Flashget #2465 üzenetére
Szinten kismillioszor le lett irva, csak hasznalni kellene a forumtemaban a keresöt!
gyari: csak a Double Layer-es lemezek Booktype-jat allitja alapbol DVD-ROM-ra
piodata: a +os lemezek (DVD+R, DVD+RW es persze a DVD+R9) Booktype-jat automatikusan DVD-ROM-ra allitja, igy a legregebbi lejatszokkal is kompatibilisek lesznek az ezzel irt lemezek. -
Blackmate
őstag
Miert mit gondoltal, hogy 109-es lesz belöle?
Egyebkent az elözö kerdesedre, hogy ''erdemes-e'' (bar mar ugy is mindegy) kb minden 60. hsz-ben legalabb egyszer felvetödött ez a kerdes. De hogy ne csak pofazzak, itt egy Bővebben: link, hogy miben valtoztattak, javitottak az egyes firmware-eken.
-
Blackmate
őstag
Erre csak ezt tudom mondani: Bővebben: link (tablazat)
A 4X iras ~5,5 MB/s, ha logikusan gondolkozok, akkor a 16X ~22 MB/s atviteli sebesseget igenyel. A tablazatban az UDMA2 33,3 MB/s-ot irnak, ami böven benne van a 22. -
Blackmate
őstag
válasz
superxaba #2405 üzenetére
Hö? Kimondta, hogy ez firmware függö?
szvsz a drive ''sajatossaga'', hogy nem tud tulirni egyetlen firmware-rel sem.
De hogy ne a levegöbe beszeljek itt van nehany teny, hogy miben javitanak az ujabb firmware-ek: Bővebben: link. Remelem ez egy kicsit bövebb magyarazat a valaszomra. -
Blackmate
őstag
Egy ''kis'' negativum:
Tulirasban ez a pioneer egy nagy darab kaki.
Röviden: Adott egy 4X irhato +os Memorex DVD, CMC alapanyaggal, ami baratok közt is 4483 MB-os kapacitassal bir. En erre szerettem volna egy 4483 MB-nyi avi fajlokat kiirni (60-70db). Sajnos nem sok sikerrelIras elött engedelyeztem a tulirast, mivel a felirando mennyiseg 4484 lett volna a TOC miatt (gondolom itt is igy hivjak, mint a cd-knel) es az iras vegen elszallt error-ral (vmi nem megfelelö blokk a lemezen...). Egyebkent: Nero 6.3.1.25
Egyszerüen katasztofalis
Nem vagyok nagy ''tuliro fan'', de ugyanez van cd-knel, ahol bizony elöfordul a 703-704 MB-s meret, es azzal is ugyanez a helyzet. -
Blackmate
őstag
válasz
yossarian #2245 üzenetére
Mivel meg nem sok emberkenek van (a 108-ashoz viszonyitva) igy nincs olyan sok tapasztalat. Az apro hibak az ujonnan kijövö FW-kel javithatoak, de ezt elöre nem lehet igazan tudni. ''Okasabb'', elölapra ugyanolyan, meretre kisebb, mint a 108. Ami viszont nem javithato, es (mint emlitett fentebb) engem aggasztana a melegedese, ami a kisebb meretböl, es a ventillator hianyabol adodik/adodhat.
MOD: Bar ahogy olvasom Te nem nagyüzembe nyomnad, ugyhogy az a par cd/dvd nem okozhat neki gondot, max ha egesz nap folyamatosan irnal vele. Ezek alapjan szvsz nagyon nem foghatsz melle a 109-essel.
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
válasz
yossarian #2243 üzenetére
Hat ebben a topikban valamiert a poineer irokat nagyon favorizaljak
(Vajon miert?) Szoval konkretan Pioneer 108 vagy Pioneer 109. A 108-rol szerintem mar eleg sok tapasztalat van (nekem is ez van), es tul sok rosszat nem hallottam / nem tudok rola mondani. A 109 annyival tud többet ha jol tudom, hogy irja a minuszos DL lemezeket is, de ennek itt megtalalod a topicjat: Bővebben: link. Erröl egyetlen rossz dolgot olvastam, a legkompetensebb embertöl itt: Bővebben: link, ami engem speciel aggasztana egy kicsit.
1 szo mint 100: Pioneer DVR-10X, es hozza Verbatim lemez. -
Blackmate
őstag
Igaz par hsz-szel feljebb volt erröl szo, ( remelem ezert nem kapok ki senkitöl
)
de van valakinek (sikeres) tapasztalata a Pioval valo tulirasban? Elsösorban cd-kre lennek kivancsi. -
Blackmate
őstag
Nem, ez egy mezei AVI fájl lenne, ami egy kicsit túlcsúszott a 703 megás álomhatáron.
Én meg mondom őszintén kicsit gyanakszom a piodata-s firmware. Nem hiszem el, hogy ennyire korlátozták volna hardware-esen (most lehet oltári hülyeséget mondtam) a túlírást, ugyanis a majd' 1000 éves 8x4x32-es LG-mel gond nélkül írtam már 709-710 megás fájlokat is 80 perces korongra.
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
Kellemes vasárnap délutánt Mindenkinek!
Egy 702,8 MB-os (736 946 176 byte) fájlt szerettem kiírni egy Verbatim CD-re a fent említett íróval, és a Nero 6.3.1.25-tel. Mindez nem sikerült.A Nero 704 MB-t írt ki a felírandó adat mennyiségére, és ki is köpte a szokásos kis ablakot, hogy Túlírt CD készítésének engedélyezese... (vagy mi a szösz). Erre meg ezt reagállta:
Bővebben: link
Természetesen a Nero-ban engedélyeztem a túlírást, és szerintem nem kellene gondot okoznia 1 MB-nak, hiszen a Verbatim nem épp a gagyi lemezek közé tartozik. Szerintetek mi lehet a gond?
1. Ez a Nero hibája?
2. Drive nem engedi a túlírást?
3. A firmware lenne a gond? (Piodata, mint a képen is látható)
Hogyan próbáljam meg kiírni?
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
válasz
#25954560 #2016 üzenetére
DVD Decrypter. Ha emlekeim nem csalnak abban elegge szabadon irhatsz kedvedre, barmilyen sebesseggel. De ugy tudom (es ugy hallottam több helyröl is) hogy nem erdemes a lemez nevleges sebessegenel lassabban irni. En minden DVD-t 4X-esen irtam (eddig kb 25) es mindegyik hibatlunul olvashato asztali lejatszoban.
Apropo: a Piodata firmware-rel gyorsabb lett az olvasas?Csak mert nekem is az van fenn (1.18-as) de en nem tapasztaltam. (Bar ennek okat lehet, hogy a konfigomban keresem.
)
-
Blackmate
őstag
Bővebben: link Pioneer DVR-108 es DVR-108BK-hoz ez itt talalhato firmware
Bővebben: link Piodata DVR-108DX firmware-t talalsz.
Nehany hsz-szel leirtak mi a kettö között a különbseg. -
Blackmate
őstag
válasz
Blackmate #1261 üzenetére
Szóval a flash megtörtént
Bővebben: link
Most már értem, hogy mi az az 1.10-es. A kernel
A további kérdéseim:
1. Ezek után, hogy a kernel flashelve lett; simán fel lehet pakolgatni majd az újonnan kijövő hivatalos firmwareket?
2. Hogyan? Az ott mellékelt upgdvd-vel? -
Blackmate
őstag
Egy kicsit elmagyaráznád, hogy miért kell mind a két firmware-t paramáterként odaírni?
Megvan az 1.18-as isDe az nem a piodata (tudtommal). Ha jól következtetek akkor az R815xxxx.xxx firmware-k a piodata-k. Ami nekem van az R810xxxx.xxx (konkrétan: R8100108.118)
Az 1.18-as piodata-t honnan tudom leszedni? -
Blackmate
őstag
Valaki letudna irni szajbaragosan, hogy hogyan kell a PioData firmware-t felrakni?
Jelenleg ott tartok, hogy:
1. Van egy Pioneer 108 1.14-es gyari firmware-rel
2. Leszedtem a PIODATA1.14.zip-et innen: Bővebben: link
A zipbe egy FW114EU mappaban az alabbi fajlok vannak:
Check_Drive.PIF
DVRFlash.exe
Flash_Drive.PIF
R8150008.110
R8150108.114
UPGDVD.exe -
Blackmate
őstag
Emberek!!!
Megjelent az uj 1.18-as firmwareMeg friss, es meleg !! Csak semmit nem tudni rola. Aki esetleg megis, az ne fogja vissza magat!
Bővebben: link -
Blackmate
őstag
válasz
killerjohn #1030 üzenetére
Igen!
Eleg tömör volt?2 honapja vagyok büszke gazdija. ~40 lemezt hiba nelkül irtam meg vele.
-
Blackmate
őstag
válasz
Terrorista #938 üzenetére
Ezexerint 99%, hogy ide vezerlö. Ha nem megy az Erdöke altal leirt modi, akkor abbol bizony egy ujabb menet lesz az OS-nek (fölfele)
-
Blackmate
őstag
válasz
Terrorista #935 üzenetére
40 eres kabellel? Hülyeseg, de egy proszat meger
-
Blackmate
őstag
20 hozzászólást (#888) kellene visszaolvasnod, s megtalálnád a kérdésedre a választ.
De mivel látom, hogy mennyire lusta vagytessék:
A konfigom: Gigabyte GA-586T2, AMD-K6 300 MHz, 192 MB SDRAM, 80 GB Maxtor HDD, Pioneer DVR-108 (WinXP HUN SP2)
25 DVD-t írtam meg hibátlanul. Van még kérdés?
Ha teheted tegyél bele még 128 MB ramot, az sose árt. -
Blackmate
őstag
válasz
d.i.s.t. #893 üzenetére
Windows oprendszernél ( Linuxnál nem tudom
) valahogyan elővarázsolod az Eszközkezelőt és ott találsz IDE ATA/ATAPI vezérlőket. Azon belül Elsődleges és Másodlagos IDE vezérlőket (Primary/Secondary) és ott katt valamelyikre rá (mondjuk ahol az író van) és Tulajdonságok. Ott a ''Speciális Beállítások''-nál találod meg az éppen aktuális módot, és ugyanitt módosíthatod. Újraindítás szükséges, ha változtatsz.
-
Blackmate
őstag
Az alaplapod 100%, hogy tudja az UDMA 2, azaz az UDMA 33-at (nem MHz !!!!, hanem 33 MB/sec).
Írásos bizonyítéka: Bővebben: link
Itt pedig látok egy érdekes dolgot a lap aljan: Bővebben: link
''Intel Ultra DMA/33 Bus Master IDE Driver'' ez lehet nem árt, ha megvan.
Egyébként még valami: az én alaplapom is Gigabyte, és az 5-ös szériából (GA-586T2), tahát mégrégebbi, mint a tied, és megy vele szépen az író. -
Blackmate
őstag
Hat az bizony gondot okozhat 4 X iras eseten. Azt hiszem volt is valaki, akinek a 4 X iras majd´ fel oraig tartott, ami nem egeszen termeszetes. Söt mondhatni sz@r, es mint kiderült PIO4-ben volt a Pio.
Ha van a laphoz leiras abba tuti le van irva, hogy milyen az alaplapi IDE sebessege. De amibe mar 400 Mhz proci belemegy, annak sztem annak vinnie kellene az UDMA2-t.
De ha minden kötel szakad ott a raid. Nem lehetetlen, hogy megy rajta !!! -
Blackmate
őstag
Nekem otthon Abit BE6-II van, 2 IDE + 2 alaplapi Raid vezerlö. Pont HPT366 chipes. A lap User Manualj-aban kifejezetten kiternek, hogy optikai meghajtot nem celszerü rarakni, mert nem fog müködni. De most bogarat ültettel a fülembe!
Kivancsi lennek megy-e, mert otthon is szeretnem hasznalni.
Egyebkent ha az alaplapi IDE tudja az UDMA2-t 4X irashoz tökeletesen elegendö. Mennyivel akarsz irni? Azzal a konfiggal, ami neked van nem kockaztatnam meg a 8 X irast. A 4 X ~ 5540 kbyte/sec adatsebesseget jelent. A 8 X sebesseg majd´ 11 mega/sec ...
Az Abit BE6-tal winyorol-winyora ~ 25 mega/sec-kel masolok, tehat az tuti tudja azzal menne a 16 X is -
Blackmate
őstag
Ez gyakorlatilag a meghajto max. sebesseget takarja. Mint az lathato lentebb a DVD irashoz celszerü UDMA modot hasznalni.
PIO = Programmed Input/Output
Mode 0 -> 3.3 MB/s
Mode 1 -> 5.2 MB/s
Mode 2 -> 8.3 MB/s
Mode 3 -> 11.1 MB/s
Mode 4 -> 16.7 MB/s
UDMA = Ultra (Direct Memory Access)
Mode 0 -> 16.7 MB/s
Mode 1 -> 25.0 MB/s
Mode 2 -> 33.3 MB/s
Mode 3 -> 44.4 MB/s
Mode 4 -> 66.7 MB/s
Mode 5 -> 100.0 MB/s
Mode 6 -> 133.3 MB/s -
Blackmate
őstag
A konfigom:
Gigabyte GA-586T2, AMD-K6 300 MHz, 192 MB SDRAM, 80 GB Maxtor HDD, Pioneer DVR-108
Termeszetesen UDMA2 minden (HDD, DVD-R)
Kb. 25 DVD-t irtam meg sztem hibatlanul, (1-2 lett csekkolva, es bele-bele lett nezve mas gepbe is -> DVD film) 4 X sebesseggel (14perc 50mp).
Ja es WinXP SP2 HUN
Annyi, hogy en a helyedbe nem a RAID vezerlöre tennem, hanem a siman az alaplapi IDE vezerlöre. -
Blackmate
őstag
Erdekelne, hogy kinek, milyen tapasztalata van CD iras teren a Pioneer-röl. Elsösorban audio cd-ket karcolnak vele ... Rossz, jo, szoval minden velemenyre kivancsi vagyok
-
Blackmate
őstag
Nos, tegnaptol enis beleptem a klubba
Vegig olvastam ketszer is a totyikot, de meg mindig dillemazok:
Kell nekem az uj 1.14-es Firmware, vagy nem?
Lehet itt, lehet mashol olvastam PPeter-töl, hogy az 1.06-os valami atombiztos volt/van. 12-16 X irasra abszolut nem hasznalnam a kicsiket - lasd konfigom-, max a 4 X iras lenne nalam az alomhatar. Szinte csak es kizarolag ''markas'', jo minösegü lemezeket hasznalnek.
Velemenyek?
Apropo lemezek Sony DVD+R lemez tapasztalatok? RICOH alapanyaguak, es a dobozan (25ös pack) Made in Austria all. PPeter?
Es a vegere hagytam egy lama kerdest: milyen progival lehet a legtöbb informaciot megtudni egy lemez alapanyagat illetöen? Mert en a Nero Infotool-t hasznaltam, de az nekem nem sokat mondott (RICOH, DVD+R, 4,7GB). Vagy ennyi eleg nekem? -
Blackmate
őstag
Lehet irgalmatlan hülyeseget kerdek, de a 4 X vagy 8 X lemezek irhatoak lassabb sebessegen? Mondjuk 2 X -esen? Mert ha minden jol megy szerdatol enis belepek a klubba, es a problema oka a konfigomba kersendö
-
Blackmate
őstag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy ehhez a 'szerkezethez' melyik a legjobban 'illő' lemez. Adatok tárolására szeretném használni, és max. 4 X sebességgel írnám. A + vagy a -os lemezeket részesítsem előnyben? (Ha jól tudom ilyen szempontból jobb a +, de javítsatok ki, ha tévedek)
Valami olyasmi jó lenne, ami egy hete fent volt PPeter oldalán a Pio vs. Nec 'harcról', csakhát leszedte, és még mindig nem töltötte fel
.
Konkrét kérdés: Professional DVD-k mennyire megbízhatóak? Ugyanis eléggé baráti áron juthatnék hozzá.
Köszöntem
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
válasz
Kiralybali #598 üzenetére
A legujjabb Nero. Version: 6.3.1.25 Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
válasz
jules007 #546 üzenetére
Az LG GSA-4120B-ra gondoltam, de most megint lecsekkoltam. Elneztem. Nem szoltam semmit
Eg a pofamrol a bör.
Bővebben: link -
Blackmate
őstag
Lenne egy (lehet bugyutacska) kerdesem:
Melyik firmware-rel lehetseges a minoszos DL lemezek irasa. (Tudom, hogy meg lemezek sincsenek csak +osak, csak kivancsi vagyok.) Ugyanis ha jol lattam alapbol csak a +os DL egeti.
Egy meghülyebb kerdes: (plane egy ebbe e totiyikba) aki ilyen iroval büszkelkedehet az mondjon mar valami rosszat is rola (mondtam, hogy hülyeseg
)
Csak mert enis egy ilyenre fenem a fogam, es tudni szeretnek rola minden ficsört.
Az elöttem levöket elolvastam 2szer is
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest