Hirdetés
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Üdv!
Kérdezd itt Pioneer DVR-110 ezt zárom.
-
Memora
senior tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni Pioneer 110D 1.37 (nero cd-speed szerinti tipus) firmware frissitéshez! Csak egy régi, lezárt topicot találtam a témában, úgyhogy gondoltam, nyitok egy új topicot, talán nem harapják le a fejem érte
Először is: szükséges ez? A pioneer honlapján fenn lévő firmware 1.41 verzió updated May 25, 2006...nem valami új.
Az én gépemen lévő meg gondolom, az 1.37 verzió lehet. Vagy az az iró tipusa?Ami miatt frissiteni szeretném, az az, hogy most készülök megirni életem első dual-layer lemezét, és nem szeretném, ha elrontaná, vagy ilyesmi. A lemez 8x irható, de az iró 2.4x irná meg. Valószinüleg egyébként is ezt a sebességet választanám, vagy 4x, de azért mégis jó lenne, ha látná a 8x is
Olvastam itt lentebb olyanokat is, hogy van akinek firmware frissités után nem ismeri fel az irót a gép, és hasonlók...ezért kissé félek is a dologtól.
aki otthonosabban mozog a témában, mint én, légyszives irja le a tapasztalatait az ügyben.
előre is köszi
Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest