Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
Nos eddig a 9-est használtam teljes megelégedésemre, sosem volt bonyolult a feladat amire használtam/használom, ugyanis DV kameráról - DVD-t készítek minden esetben maximum egy menü hozzáadásával, semmi effekt semmi csicsa. Nos ebben a 9-es tökéletesnek bizonyult.
Aztán megérkezett a 10-es verzió hozzám, felraktam minden szép és jó kameráról leszedem a cuccot mpeg-be (DVD-hez beállítva) majd a megszokott kerékvágásban beállítom hogy csináljon DVD iso-t. Meg is csinálja de a kapott anyagban (az mpeg hibátlan) szaggat a kép másodpercenként 2-3x megakad a másodperc törtrészére. A kép szép lenne csak ez a szaggatás. Ugyanezt végigzongoráztuk az enyémen kívül 2 másik totál különböző gépen, ott is ugyanez a helyzet.
A beállításoknál semmi extrát nem találtam amiben látnám a megoldást. Aki találkozott már ezzel a jelenséggel és sikerült megoldania, vagy csak tudja mi a megoldás, azt kérem segítsen nekem. Köszi előre is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest