- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcika80
tag
Szia! Igaz, másnak is van ilyen tabletje, csak még nem igen próbálkozott ezzel a dologgal, "szerintem"
nem is úgy akartam írni mint valami hatalmas dolog, csak örülök hogy összejött. Ja igen a kernel másolása nálam a következőképp sikerült:
Fogtam egy tnt4firmware.img androidos telepítőt, és fel telepítettem a táblagépre, majd azt fel frissítettem egy tnt5ös firmwaréra ennél már van okosított recorvery menü, de nekünk az sem elég, Azt is fel kel frissíteni. " az okát nem tudom, de az ubuntu touchot fel kel telepíteni a recorvey mód alatt, enélkül nem töltődik be a linux betöltő recorvery" ha ez feltöltődött, akkor tablet kikapcs, Majd a vga módu picuntu linux recorvery.img a programjával fel kel tölteni a gépre, majd ha ez megvan, akkor a picuntu linuxot rá kel rakni a mikro sd kártyára. és ha minden remekül ment, akkor örülhetünk, betölt az ubuntu.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest