Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
Louloudaki #2236 üzenetére
Igazából ez a számláló csak egy kis gyakorlás volt. De nagyobb gond pl. ha egy reisztárció-s oldalt csinálok. Ahol tárolom a neveket és a felhasználó jelszavakat. Hogy állítsam be, hogy ezen adatokat tudjam tárolni valami fáljban és azt csak az arra jogosult érje el??? Igazából majd ide szeretnék eljutni, de még csak hete csinálom ezt a PHP bulit ... szóval lehet kicsit sokat haraptam.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Nem rég kezdtem el a PHP-t épp most csináltam egy számlálót és ekkor egy érdekes dologra hívta fel a kedves barátom a figyelmet. Az a file amiben tárolom az értéket, hogy hányan látták az oldalt bárki számára megtekinthető. A kérdésem, azok a fileok amikkel dolgozom, azoknak a jogait, hogy ki vagy ki ne nézzhese meg hogy állítom be? Egy ingyenes domain nevet használok az extrán. De ott nem tudtam ilyesmi állítani.Szóval mi a megoldás ? Mert ha simán beírom az elérési útját a filenak megjeleníti a böngésző.
Előre is köszi !
Jano
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- RAM topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest