- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redpaladin
tag
Megprobáltam,sajnos nem müködött. Bár az XP alatt egyből elindult a Apache szerver,csak a Vista alatt van valami gond.
Azon gondolkozom,hogy ha megváltoztatom a portot akkor müködne? Alapbeállítás szerinti port van: 80. S Xamp alatt hogy tudom átállítani más portot,mondjuk 81.re?
Más tippem nincs! -
Redpaladin
tag
Sziasztok!
Telepítéssel kapcsolatban van a problémám,s mindenféle módszert kipróbáltam már ezért fordulok hozzátok,hátha közületek valaki tudna nekem segíteni.
Telepítettem: Xampp -ot,s előtte leállítottam a UAC-t ahogy kérte a telepítő,de sajnos localhost nem jön be. A control panelben asszontja porthiba miatt nem indul el a apache szerver,s mindenféle portot állítottam,de eddig nagy semmi. Gondoltam,sebaj,ott van még a Wamp,de sajnos vele se jutottam előrébb,ugyanugy nem indul el a localhost...
Szerintetek mi a hiba? Vistával van a gond? Vagy vírusirtó tűzfala babrál vele?
Nagyon remélem tudd valaki segíteni,mivel munkámhoz kellene s nagyon megszívok a munkahelyemen.... -
Redpaladin
tag
moodle-t szerettem volna feltelepiteni a windowsra, és ehhez kellett ISS6 + PHP + MYSQL-t telepiteni ehhez volt segitségem az alábbi linken a részletes leírás,hogy hogyan csináljam.
http://docs.moodle.org/hu/Dokument%C3%A1ci%C3%B3_rendszergazd%C3%A1knak
De PHP-résznél a PHP ISS module-val telepítéskor megszakad a telepités s lenti angol hibaüzenetel lép ki:
There is a problem with this Windows Installer package. A script required for this to complete could not be run. Contact your support presonnel or package vendor.
Megoldásként probálkoztam a
http://bugs.php.net/bug.php?id=43639
oldalrol vett megoldást alkalmazni,hogy egy parancsfájlt keráljak alábbi tartalommal: msiexec /i C:\php-5.2.5-win32-installer.msi
De sajnos igy is ugyanugy megjelenik a hibaüzenet.
Szerintetek mi lehet a megoldás! Alig tudok valamit angolul,igy csak ugy "körülbelüztem" ki a angol szövegből,hogy mi lenne a teendő. Lehet,hogy én csináltam valamit rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Automata kávégépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült a Hell is Us
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest