Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
Ezzel kezdtem, elküldtem neki a hibás XML-t megjelölve, hogy bekerül egy ns1 névtér, amitől értelmezhetetlen lesz az eredmény. Azóta állítólag sok mindent állított, de mindig változatlan xml pottyant ki a végén. Nyilván nem mi, a hívó fél rontjuk el az XML-t, neki kéne javítani, de nagyon úgy néz ki, hogy képtelen rá, én meg nem értek a PHP-hoz, csak látom a neten, hogy más is találkozott már ilyen problémával.
-
rgeorge
addikt
válasz
Sk8erPeter #14470 üzenetére
Köszönöm. A PHP fejlesztő Zend_Soap_Server-t használ, bármi is legyen az.
-
rgeorge
addikt
Sziasztok!
Sajnos beleszaladtunk a "php-ban fejlesztett webservice" nevű betonfalba. Egy partnerünk írt számunkra egy webservice-t php-ban, amit mi C#-ban hívnák meg, ahogy egyébként a kérdéses rendszer más külső partnereink által (ki tudja miben, de nem C#-ben vagy PHP-ban) írt webservice-it is. Nyilván nem megy, mert a válaszként kapott SOAP XML-ben egy ns1 névtérbe kerülnek a visszaadott értékek, amit a mi hívó alkalmazásunk nem tud hova tenni. Rákeresve a "php webservice" "ns1:" kifejezésekre látjuk, hogy ez egy ismert hiba, amit PHP oldalon kellene javítani. Ahhoz mi nem értünk, a PHP fejlesztő pedig nem találja a megoldást. Egyelőre nem indulnánk el abba az irányba, hogy mi elemezzük a kapot xml-t. Mit javasoltok, mit közvetítsek a php fejlesztőnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- Óra topik
- Hálózati / IP kamera
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Videó stream letöltése
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest