- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
Sk8erPeter #7558 üzenetére
Röviden összefoglalva, ha elméletben sima ügy, megmondanád mit kell csinálni? Mert lehet van egy ismerősöm, aki megírná nekem egy sör mellett, ha nem több órás folyamat. Csak hogy tudjam, mit kérjek tőle.
-
BullZeye
veterán
válasz
Sk8erPeter #7554 üzenetére
Köszi, de ez nekem hottentotta. Reménykedtem, hogy van ennél egyszerűbb vagy legalábbis "kész" script, ahol csak át kell írni/ki kell tölteni az engem érdekelt dolgokat.
Na meg ez, ha jól sejtem olyan, hogy megnyitja a TXT-t online, és ott szerkeszthetem, és nem olyan, hogy rákattolok, és elszíneződik.Tudsz mutatni oldalt, ahol ezt a megoldást használják? Csak hogy legyen egy kiinduló pontom? Mert magamtól 99%, hogy nem tudok működő scriptet csinálni.
Btw jelenleg ezt a feladatot egy 634 bájtos TXT játssza el, de mondanom sem kell mennyire gáz, ha olyan gépen nézném, amin nincs ez a TXT, vagy hogy összehangolni 2-3 gép között
-
BullZeye
veterán
válasz
Speeedfire #7548 üzenetére
Köszi a tippet, akkor megyek oda kérdezni
-
BullZeye
veterán
Üdv
Lehetséges MYSQL adatbázis nélkül csinálni olyasmit, ahol fel van sorolva 6-7 sorozat, mellette pedig a 1-24-ig számok, és ha rákattolok az 1esre, akkor annak megváltozik a színe, és kiemelt lesz? Példának okáért
How I Met Your Mother 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10....
Esetleg ha tudjátok ennek mi a neve, akkor rákereshetnék neten, hátha van már kész script is, így viszont nem tudom mire keressek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest