- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Lortech #1450 üzenetére
Igen, ilyesmi is megfordult a fejemben, talán átnevezem, csak ahhoz meg kell keresni az összes hivatkozást. Az awstats oldalon nincs részletes infó, nálam meg nem került bejegyzés sehova.
De lehet, hogy csak ez miatt van, mondjuk frissíti az infókat akkor is, ha egyik oldalról a másikra lép valaki?if ($sb_action != "refresh") {
if (iMEMBER) {
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."users SET user_lastvisit='".time()."', user_ip='".USER_IP."' WHERE user_id='".$userdata['user_id']."'");
}
$cond = ($userdata['user_level'] != 0 ? "'".$userdata['user_id']."'" : "'0' AND online_ip='".USER_IP."'");
$result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."online WHERE online_user=".$cond."");
if (dbrows($result) != 0) {
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."online SET online_lastactive='".time()."' WHERE online_user=".$cond."");
} else {
$name = ($userdata['user_level'] != 0 ? $userdata['user_id'] : "0");
$result = dbquery("INSERT INTO ".$db_prefix."online (online_user, online_ip, online_lastactive) VALUES ('$name', '".USER_IP."', '".time()."')");
}
$result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."online WHERE online_lastactive<".(time()-60)."");Bár ez túl sokat nekem nem mond.
Most kiszedtem a settimeout sort.
Mondjuk az üzenőfal csak bejelentkezve használható. -
Annyira sok volt a gépemnek, h már ablakot sem tudtam normálisan váltani, minden 2.-ra dobta fel az ablakokat, az msn-es ablakot meg egyáltalán nem, csak ha az ikon-nál rámentem a megnyitásra, és utána a beszélgető ablakra. Nemérdemes ennyit vele szenvedni. Inkább vettem ugyanabbol a képből egy kisebbet, végülis az is megoldotta a szükségletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest