Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
válasz
Frenky89 #3001 üzenetére
Sziasztok!
Előre bocsájtom teljesen kezdő vagyok a php-hez, a html egy kicsit megy.
Szeretnék készíteni egy weboldalt, de úgy, hogy bizonyos tartalmakat csak regisztrált felhasználók érhessenek el.
Utánanéztem pár letölthető login rendszernek, de számomra túl bonyolultak.Egyet beüzemeltem ami lényegében működik.
Ha helyes felhasználónév/jelszó párost adok meg, akkor kiírja hogy beléptem, tehát ez működik.
Van egy " védet tartalom " link amire ha rákattintok azt írja csak regisztráltnak!
Ha belépek és úgy kattintok kiírja belépve.Kérdésem az lenne, hogyan tudnék úgy megadni védett oldalt, hogy belépés nélkül elérjék?
Mert ahol kiírja, hogy csak regisztráltnak, abban a php-ban print értékkel írja, de ha beleírok a php-fájlba, megjelenik belépés nélkül is.Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.
Előre is köszönöm!
-
vakondka
őstag
válasz
Frenky89 #2994 üzenetére
1. letöltöd a Drupal-t
2. megtanulod a Drupal-t kezelni (ezt inkább nem linkelem, vannak ilyen tanfolyamok)
3. összeállítod a szükséges weboldalt a meglévő Drupal és a tudás segítségével
ugyanis egyértelműen látszik, hogy ezt az oldalt egy Drupal segítségével "kattintották össze"
-
cucka
addikt
válasz
Frenky89 #2998 üzenetére
Olyan irányból, hogy leülsz és megcsinálod. Olyan, mint ha azt kérdeznéd egy kőművestől, hogy mégis milyen irányból közelíti meg a kőművesmunkát
. A weboldalak készítése egy szakma, nem fogsz olyan választ kapni a kérdésedre, hogy "töltsd le az x programot, kattints az y gombra, írd be a z adatokat és kész vagy", mert nem ilyen egyszerű.
Ha totál nem értesz semmilyen weboldalkészítéshez, akkor kezdheted tanulni a html, css, javascript, php nyelveket, lehetőleg ebben a sorrendben, bár ez el fog tartani egy ideig
.
Meg persze mindig ott a lehetőség, hogy találsz egy szakembert, akinek kifizeted és megcsinálja.
-
cucka
addikt
válasz
Frenky89 #2996 üzenetére
Magát a konfigurátort is meg lehet csinálni php-val, nem túl bonyolult, de oda egy javascript-es megoldás lényegesen jobb lenne amúgy.
(Persze, a javascript a kliens oldalon fut, a szerverre ettől még ugyanúgy szükséged van a php-ra)És igen, bármilyen más nyelvvel is meg lehet csinálni, amiben lehetséges weboldalt készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Fotó állvány eladó
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged