- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolty28
tag
válasz
Sk8erPeter #9534 üzenetére
Üdv!
Ebben igazad van teljes mértékben, hogy látni kellene az egész PHP oldalt, csak ezzel az a bajom, hogy ez egy fizetős PHP (külföldi fejlesztő által készített) oldal, amit nem szeretnék közzé tenni. Sajnos a PHP oldal külföldi fejlesztője eddig nem volt hajlandó még válaszolni sem arra, hogy átírja nekem az egészet UTF-8 kódolásba. Az oldal kb. 26 fájlból áll.
Köszönöm, hogy próbálsz segíteni!
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter #9534 üzenetére
Jah, igen olvastam is ezt az ANSI-s hszt is... valahol máshol jártam.
Fájlok hiányában vagyok én is XD. Én csináltam lokálisan, mert itt kellett, azt mondták, és a rendszer rendkívül jól működik, aztán eg ymásik tagnak kell élesíteni a cuccot, felmásolni a tárhelyre, na és akkor egy csomó karakterkódolási hiba volt, meg még ez - az...
De mi nem kaphatunk azokhoz a fájlokhoz hozzáférést semmit sem. Hanem a tag mondja, hogy mi a baj, meg látjuk... és ez marha jó, mert nálunk lent, egy másik szerveren működik minden...És még csak nem is tudjuk újraprodukálni a hibát... De ugye se hozzáférést nem kapunk az éles rendszerhez, semmit sem látunk belőle, de nekünk kéne a problémát elhárítani...
Amúgy meg a Zsolti-s féle dolognál még van egy tippem. Nekem volt hasonló anno, hogy... az Eclipse/Netbeans-ben is a projektet, be kellett állítani utf8-ra, amikor létrehoztam, meg a szövegszerkesztőt is benne (de ez már nagyon rég volt) és hiába mentetettem utf8-ként a fájlokat, karakterkódolási hiba csak úgy jött elő..., mert alapból valamelyik beállítása automatikusan latin2-esre állította be magát... És ez volt nálam a hiba
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Razer Cynosa V2 - Nordic Layout INGYEN FOXPOST
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest