- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Brown ügynök #8278 üzenetére
Milyen részoldalakra gondolsz?
Példa is jöhetne, hogy érthető legyen.(#8279) Lacces :
ja igen, a multiple statements támogatása valóban nincs meg jelenleg a PDO-nál, igaz, én fejlesztés során nem is nagyon szoktam érezni a hiányát, persze nyilván van olyan alkalmazás, ahol ez jól jönne. De fejlődik a PDO is, esélyes, hogy későbbi verziókban meglesz erre is a támogatás, hogy mikor, és tényleg lesz-e, azt nem tudom.Output buffering: pl. a Te példádban tuti, hogy felesleges. Van olyan eset, ahol elő lehet venni, mert jól jöhet, de mint mondtam, az esetek többségében csak ocsmány módszer. Mégis sajnos sokan alkalmazzák pl. arra, hogy már bármilyen output kiíratása után akárhol is tudjanak headereket küldeni, de nem jó gyakorlat. Headereket az output előtt kell kiküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest