- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
Louloudaki #652 üzenetére
én úgytudom, hogy ehhez olyan tárhelyre van szükség, amin van időzített PHP futtatás, és ilyen ingyenes tárhelyről nem tudok
ez olyan, hogy beállítod mely fájlokat, milyen dőközönként futtassa le, pl nekem van ilyen az oldalamon ami a dataglobe-on van, igaz ezt még nem próbáltam ki rajta
gondolom ez valami szerveren lévő progit fttat le, ami lefuttatja a php fájlt.mod: Akcept 10 mp
egyébként amit te leírtál nem egészen pontos, mert az csak akkor történik meg, ha lefuttatják a php fájlt, de itt magától kell lemennie, mert a szerveren egy progi hajtja végre!
-
Akcept
tag
válasz
Louloudaki #652 üzenetére
Tárhelyszolgáltatója válogatja hogy tudsz-e időzített fájlokat futtatni. Én egy helyen így oldam meg a napi egyszeri lefutást:
$nap= mysql_query( "SELECT * FROM stat WHERE date='$_date' " );
while ( $egy_sor = mysql_fetch_array( $nap) )
{
$nemkelluj = "1"; // nem kell uj nap
}
Nem egy elegáns megoldás, de ha nincs extrém forgalom, akkor mindegy.ATW-t különösebben nem ismerem, de én ott is a szokott sessin-kezelést használom, és működik (asszem kell egy tmp könyvtár a sessionoknak).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest