Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
Louloudaki
üzenetére
én úgytudom, hogy ehhez olyan tárhelyre van szükség, amin van időzített PHP futtatás, és ilyen ingyenes tárhelyről nem tudok
ez olyan, hogy beállítod mely fájlokat, milyen dőközönként futtassa le, pl nekem van ilyen az oldalamon ami a dataglobe-on van, igaz ezt még nem próbáltam ki rajta
gondolom ez valami szerveren lévő progit fttat le, ami lefuttatja a php fájlt.mod: Akcept 10 mp
egyébként amit te leírtál nem egészen pontos, mert az csak akkor történik meg, ha lefuttatják a php fájlt, de itt magától kell lemennie, mert a szerveren egy progi hajtja végre! -
Akcept
tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Tárhelyszolgáltatója válogatja hogy tudsz-e időzített fájlokat futtatni. Én egy helyen így oldam meg a napi egyszeri lefutást:
$nap= mysql_query( "SELECT * FROM stat WHERE date='$_date' " );
while ( $egy_sor = mysql_fetch_array( $nap) )
{
$nemkelluj = "1"; // nem kell uj nap
}
Nem egy elegáns megoldás, de ha nincs extrém forgalom, akkor mindegy.ATW-t különösebben nem ismerem, de én ott is a szokott sessin-kezelést használom, és működik (asszem kell egy tmp könyvtár a sessionoknak).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Autós topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Jogász topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 Év garancia
- MacBook Pro asztroszürke M1 Pro 512GB/32GB Magyar bill 2026.12.09-ig Gari!
- Vadonat új! Dell E2424HS FHD 23.8" VA 60Hz
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4670,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyébként amit te leírtál nem egészen pontos, mert az csak akkor történik meg, ha lefuttatják a php fájlt, de itt magától kell lemennie, mert a szerveren egy progi hajtja végre!