Új hozzászólás Aktív témák
-
Akcept
tag
Nem olvastam mindent vissza, de...
Exportnál nem tömörítek. Azt tapasztaltam, hogy az elsz...hatja.
Ha megvan az SQL (txt) fájl, akkor csak a vastagon szedett részt hagyom meg, a többit törlöm:
-- ----------------------------------------------------------
-- Tábla szerkezet: `galeria`
--CREATE TABLE `galeria` (
`galeriacim_azonosito` int(11) NOT NULL auto_increment,
`galeriacim` varchar(200) default NULL,
`losungkep` varchar(20) default NULL,
`datum` varchar(60) default NULL,
PRIMARY KEY (`galeriacim_azonosito`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=6 ;--
-- Tábla adatok: `galeria`
--INSERT INTO `galeria` VALUES (1, 'Tesztképek innen-onnan, a bemutató kedvéért', NULL, '2007. május 29.');
Törlöm ezt is
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.9.0.2
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Hoszt: localhost
-- Létrehozás ideje: 2007. Okt 16. 22:08
-- Szerver verzió: 5.0.24
-- PHP Verzió: 5.1.6
--
Egyszer volt olyan esetem is, hogy szövegszerkesztőben cseréltem (Keresés -> csere) bizonyos karaktereket, mert sehogy nem lett jó.
Importnál a Latin1-et is kipróbálhatod.(Itt már többször felmerült, ki, milyen PHP-verziót használ. Hát pont ezért nem használok faxnis dolgokat.)
-
-
Akcept
tag
válasz
Louloudaki #652 üzenetére
Tárhelyszolgáltatója válogatja hogy tudsz-e időzített fájlokat futtatni. Én egy helyen így oldam meg a napi egyszeri lefutást:
$nap= mysql_query( "SELECT * FROM stat WHERE date='$_date' " );
while ( $egy_sor = mysql_fetch_array( $nap) )
{
$nemkelluj = "1"; // nem kell uj nap
}
Nem egy elegáns megoldás, de ha nincs extrém forgalom, akkor mindegy.ATW-t különösebben nem ismerem, de én ott is a szokott sessin-kezelést használom, és működik (asszem kell egy tmp könyvtár a sessionoknak).
-
Akcept
tag
Vagy én értek félre valamit, vagy Ti bonyolítjátok túl. Nálam egy galériában egy kép a következő URL-t hordozza: http://www.domainem.hu/galeria.php?galeria=12&kep=napfeny.jpg. Rákattintva betölti a képet, betöltéskor számolja látogatást, stb. Tehát egyszerűsítve: oldal.php?kep=barmi ahol a „kep” ($kep) a változó (GET metódussal adja tovább az értéket), értéke pedig bármi lehet. Tudom, ez szerveroldali, de ha nincs napi milliós látogatás, akkor tökmindegy. Aki meg olyat bevállal (ill. olyan munkához jut), az nem itt kérdez.
Szerk: a fentek galéria kiskép-> klikk -> nagykép
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest