Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
Tele von Zsinór #6022 üzenetére
Nem, kézzel telepítettem. Kicsomagoltam a www root-ba egy Symfony könyvtárba. Aztán (nem emlékszem pontosan) valahogy úgy volt hogy létrehoztam egy jobeet mappát szintén a www root könyvtárban. Ezután a jobeet mappába került a projekt (generate:project) de a teljes symfonyt nem, csak a symfony.bat-t másoltam át. Ezután a jobeet\symfony.bat-tal adtam ki a parancsokat cmd-ben.
Mindenesetre most nem sikerült megcsinálni így. Szóval nem biztos, hogy így történt.
Tehát az a kérdés, hogy a teljes symfonyt kell a projekt mappába másolni vagy elég ha csak a symfony.bat-t másolom és onnan adom ki a parancsokat?
Szerk: A telepítéshez ezt a cikket is segítségül hívtam. http://weblabor.hu/cikkek/a-symfony-keretrendszer-telepitese-es-bemutatasa
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest