Hirdetés
- Mini PC
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Nem, kézzel telepítettem. Kicsomagoltam a www root-ba egy Symfony könyvtárba. Aztán (nem emlékszem pontosan) valahogy úgy volt hogy létrehoztam egy jobeet mappát szintén a www root könyvtárban. Ezután a jobeet mappába került a projekt (generate:project) de a teljes symfonyt nem, csak a symfony.bat-t másoltam át. Ezután a jobeet\symfony.bat-tal adtam ki a parancsokat cmd-ben.
Mindenesetre most nem sikerült megcsinálni így. Szóval nem biztos, hogy így történt.
Tehát az a kérdés, hogy a teljes symfonyt kell a projekt mappába másolni vagy elég ha csak a symfony.bat-t másolom és onnan adom ki a parancsokat?
Szerk: A telepítéshez ezt a cikket is segítségül hívtam. http://weblabor.hu/cikkek/a-symfony-keretrendszer-telepitese-es-bemutatasa
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest