- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #6009 üzenetére
"Amúgy én úgy szoktam csinálni, hogy minden projektnek létrehozok egy-egy apache VirtualHost-ot, projektneve.local néven, megfelelő DocumentRoottal, és ezt felveszem a /etc/hosts-ba is. Innentől külön domainen futnak, elkerülve például az ilyen problémákat."
A számból vetted ki a szótPont ezt akartam javasolni, még csak a múlt hónapban csináltam meg, azóta már csak így használnám, ezerszer kényelmesebb, mint a korábbi megoldás, amikor a localhostnak megfelelő könyvtárba pakoltam mindent, azonbelül is külön könyvtárakat kellett létrehozni a projekteknek, annál többet bepötyögni a böngésző címsorába, stb., szóval több szempontból is nagyon macerás.
Így meg teljesen egyedi neveket tudok létrehozni, és oda állítom be az elérési útjukat, ahová csak akarom.
Kezdetben próbálkoztam azzal is, hogy különböző portszámokhoz rendeltem a localhoston belül az egyes projekteket, aztán gyorsan rájöttem, hogy az megint macera (pl. nem túl beszédes a neve annak, hogy http://localhost:1234). -
Speeedfire
félisten
válasz
Tele von Zsinór #6009 üzenetére
Ha jól értem akkor rendes domain alatt már nem lesz ilyen gond. Ez a host átnevezés nem is rossz.
A routerben csak beállítom neki és kész is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged