Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
A kivételkezelésre majd mindenképp átállok.
Nálad pl. nagyvonalakban hogy néz ki egy adatbázis-kezelésnél fellépő hiba esetén elkapott kivétel, és egyéb, az oldalon felmerülő hibák esetén dobott kivételek?
Tudsz mutatni egy pársoros gyakorlati mintapéldát, ha nem gond? Tényleg csak nagyvonalakban lennék kíváncsi konkrét példára.A PDO-t egyelőre úgy képzeltem el, hogy MySQL-lel, a régi lekérdezési parancsokkal együtt használnám, így állnék át - úgy olvastam, hogy erre is van lehetőség. Bár ha macerás, akkor inkább kihagyom.
Egyelőre ezeket találtam erről, még nem volt időm átolvasni: [php.net: MySQL Functions (PDO_MYSQL)], [dev.mysql.com: Using MySQL with PDO]
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Eladó Laptop - ASUS VivoBook S14 - S430F
- PIONEER SX7730 rádió-erősítő
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest