- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Acer notebook topic
- OLED monitor topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
Sk8erPeter #5339 üzenetére
Én kérek elnézést, félreértettelek. Nem célom a kötekedés, nem is annak szántam.
Én továbbra sem értek veled egyet, hiszen a $_GET és $_POST tömbök megváltoztatása semmilyen hatással nincs a külvilág számára. Ugyanolyan változók mint a többi. Ha valamiért nem lehetne megváltoztatni őket, akkor a PHP fordítónak illene szólnia érte.
Mondok egy egyszerű példát:
[1] - [2] - [3] - ... - [20], ezek az oldalszámok, amikre kattintva ?page=n értéket küld get-el.
Ugyanezen a lapon hozzáadhatsz újat vagy módosíthatod a lista elemeit, ekkor post-al küldöd el a page értéket, hogy ugyanazon a lapon maradj. Azért, hogy a kód egyszerű legyen, miért ne használhatnám az alábbit?if (isset($_POST['page'])) $_GET['page'] = $_POST['page'];
Tudom, meg lehetne oldani egy plusz változóval és két if-fel és semmi különbséget nem vennék észre a sebességben, csak ezért tart lassan ott manapság a programozás, hogy egy egyszerű szorzótábla kiírásához is 128 magos 50 THz-es processzor kell 64 PB rammal, mert a programozók nem törődnek ilyen apróságokkal, "vegyen bele a tulaj ramot"-al elintézik a dolgot.
Jó, lehet ez nem a legjobb példa rá, de ez van, tudod miről beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged