Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Még egy dolgot kipróbálhatnál:
pl.
var nick=document.getElementById("nick");
if(nick.value=='' || nick.value.length<4) //ha nincs kitöltve vagy a hossza kisebb 4-nél
{
//stb..
}(#3922) dany27: ehh, de miért akarsz egy kliens oldali dolgot szerver oldali nyelvvel ellenőrizni?

Inkább próbáld ki a Firefoxhoz való Firebugot, ezzel nagyon jól lehet ellenőrizni a JavaScriptes függvények hülyeségét is (ez az egyetlen, ami miatt néha használom a FF-ot, de ez nagyon hasznos). -
Sk8erPeter
nagyúr
Nézd meg a hsz.-emet még egyszer, azóta szerkesztettem is a végét...
Van benne hiba, eleve a függvény neve... Tessék, itt van, az egy JavaScript függvény: [link]. Tehát ezt a nevet (submit() ) felejtsd el.
De egyáltalán kijavítottad úgy, ahogy mutattam?
Hogy ellenőrzöd le, hogy "létezik-e a cucc", és mi mondja azt, hogy nem?
(Firebug vagy mi a tököm?)"Am azért raktam PHP-be mert alá jön majd a feldolgzó, SQL feltöltés...."
Egyrészt ne ALÁ jöjjön a feldolgozó rész, akkor már inkább még a DOCTYPE (nálad a <html> ) ELŐTT legyen egy
<?php /* ellenőrizgetés */ ?><!DOCTYPE ... ,
VAGY küldd ki egy másik feldolgozó fájlnak, majd irányítsd vissza (a hibaüzeneteket vagy sikerüzenetet meg letárolhatod SESSION változóba session_start() indítása után, és kiírathatod az eredeti oldalon), az szerintem sokkal elegánsabb, és jobban át lehet látni utólag is.Szerk.: ja, és egy jótanács: ne kapkodj, mert attól nem oldódik meg. Legalábbis a hsz.-eidet látszólag kapkodva írod, így nem lehet rájönni a hibára...

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(Firebug vagy mi a tököm?)