Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
A dolog hibátlanul működik, cucka, ismét nagyon köszönöm a segítséget!
Még annyival kiegészítettem, hogy belepakolom az adatbázisba a user agentet is, statisztikai célokból.--
Abban tudnátok segíteni, hogyan tudnám PHP segítségével pontosan mérni az oldal betöltődési sebességét? Akár microsecundumos pontossággal. Érdekelne, hogyan változnak a betöltődési sebességek, bár tudom, ez összetett, nemcsak az oldalon történhetnek változások, ami miatt átmenetileg lassabbnak tűnik a letöltés, stb... Na meg azt is vágom, hogy a Google Chrome Developer Tools-ával lehet különböző méréseket végezni, de akkor is érdekel.Köszi az ötleteket!
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszi, ez így tényleg egyszerűbb!
(hozzátok képest mindig túlbonyolítom a dolgokat, ti biztos, hogy mindig tudtok mutatni tömörebb kódokat
Mondjuk ez biztos kialakul majd, amikor csupán pár hónaposnál több tapasztalatom lesz.
)
A látogatószámot egyébként emberünk azt szeretné, ha kiraknám az oldalra, jól látható helyre. Akkor ha a konkrét látogatószámra vagyok kíváncsi, akkor csak annyi, hogy csökkenő sorrendbe rendezem a sorokat, és simán kiolvasom az első találat id-jét? (hogy megtudjam, hanyadik sornál tart az automatikusan inkrementálódó sor?)
Még egy fontos kérdés, amire a válasz szerintem igen, de lehet, hogy tévedek: minden egyes új session_id-jű júzernél teljesen üres sessionnel kezdünk, ugye? Tehát a $_SESSION['user_visit_stored'] még véletlenül sem maradhat 1-ben korábbi látogató miatt, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest