Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
ArchElf
üzenetére
Igen, természetesen, azért is kaptam meg csak így anno, plusz ha jól tudom ők már nem ezt használják. Úgy gondolom azért ez még nem olyan méretű fejlesztés, ami után bármiféle díjat szokás követelni, viszont az olyan embereknek, mint én, akik nem olyan járatosak a PHP és egyéb nyelvekben nagy könnyebbség lehet a későbbiekben egy ilyen egyszerűen használható script.

De természetesen ha sikerül működővé varázsolni akkor konzultálni fogok az emberrel, akitől kaptam, hogy nagyobb nyilvánosság elé is tárható-e a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Premier KM7321W Többcsatornás Bluetooth vezeték nélküli billentyűzet+egér,használt,szép állapot
- Be Quiet! Pure Base 500 White
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- Phanteks Eclipse P400A Eladó dobozában
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest