- Nyaralás előtti hardverszemle
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Köszönöm. Ezt már átnéztem, ezért írtam, valami nagyon nem tiszta, mert nem értem. A nevet megkapom, át tudom adni, megvan a cél könyvtára is, és a move_uploaded_file nem csinál semmit. Ha máshogyan kell, akkor abban kérek segítséget, ha ezzel, akkor a paramétereket cseszem el, vagy a környezetet, vagy a programot, vagy a metodikát, vagy.....
Harmadik napja próbálok egy típus nélküli vizsgálat nélküli copy-t A-ból B-be, és nem megy. Vagyis ha nincs működő kód "hülyegyerek" magyarázattal, akkor nem fogom megérteni. Én ott tartok, egy ablakot sem tudok megnyitni fix mérettel, de erről le is tettem, mert nem kell. De itt ugyanúgy logikai hibám van, amit nem tudok feloldani. Ez NEM PASCAL, azt könnyen olvasom, írom. Abban régen a 32000 soros program sem okozott gondot DMA kezeléssel, file műveletek közbeni zenelejátszással sem (amihez a teljes file-kezelőt át kell venni, mert a DOS egyszerre 2 file műveletet nem kezel, ráadásul DMA és interrupt kezeléssel.De ez itt totál más! Érzésem szerint objektumok tömkelege, melyek felprogramozását nem ismerem. Innen meg egyenes út a bukás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged