- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Mostanában építettem dev szervert, szóval képben vagyok az apache-ról. Az ssl-el én is megszenvedtem kicsit. Normálisan csak cert bottal szed le ssl-t, a cert botot meg utólag el kell távolítani, mert egy privát package repot is behúz az install források közé, ahonnét nem túl bizalomgerjesztő dolgok jönnek utána. Szóval ja, kicsit macera, ha az ember le nem dokumentálja alaposan első alkalommal, hogy utána biztos észben tudja tartani. Éppen ránéztem a jegyzeteimre, kb 100 sornyi csak az apache rész az ssl leírása nélkül, de a PPA tisztítással (az ssl certbot használata rendesen dokumentálva van netes blogban). A magam részéről végigszenvedtem, és ledokumentáltam mindent. És én nem 15 éve vagyok linuxos, hanem jó közelítéssel 15 évig nem sokat voltam linuxon (leszámítva az elektronikai fejlesztéseket és a user driverek írását). De ezek a reflexek valahogy a 15 évet is túlélték. Hogy te mibe tudtál beleakadni, azt perpillanat elképzelni se nagyon tudom.
De ha kényelmes cuccot akarsz, tényleg inkább egy win-t rakj fel, és rakd be alá a wampot. Ha offline lesz a gép, akkor nem tudja net felől támadás érni, és úgy semmi baja nincs a win 7-nek sem. Vagy ha driver problémákba akadtál, üsse kavics, rakj fel win 10 home-ot. Ha nem tud lehúzni semmi update-et, mert nincs neten a gép, akkor nem fog tönkremenni a saját ostobaságától. Teljesen offline talán még a win 10 home is stabil tud maradni (nem tudom, nem próbáltam, de valószínűleg működőképes marad).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Minecraft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Micro Four Thirds
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged