Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Mostanában építettem dev szervert, szóval képben vagyok az apache-ról. Az ssl-el én is megszenvedtem kicsit. Normálisan csak cert bottal szed le ssl-t, a cert botot meg utólag el kell távolítani, mert egy privát package repot is behúz az install források közé, ahonnét nem túl bizalomgerjesztő dolgok jönnek utána. Szóval ja, kicsit macera, ha az ember le nem dokumentálja alaposan első alkalommal, hogy utána biztos észben tudja tartani. Éppen ránéztem a jegyzeteimre, kb 100 sornyi csak az apache rész az ssl leírása nélkül, de a PPA tisztítással (az ssl certbot használata rendesen dokumentálva van netes blogban). A magam részéről végigszenvedtem, és ledokumentáltam mindent. És én nem 15 éve vagyok linuxos, hanem jó közelítéssel 15 évig nem sokat voltam linuxon (leszámítva az elektronikai fejlesztéseket és a user driverek írását). De ezek a reflexek valahogy a 15 évet is túlélték. Hogy te mibe tudtál beleakadni, azt perpillanat elképzelni se nagyon tudom.
De ha kényelmes cuccot akarsz, tényleg inkább egy win-t rakj fel, és rakd be alá a wampot. Ha offline lesz a gép, akkor nem tudja net felől támadás érni, és úgy semmi baja nincs a win 7-nek sem. Vagy ha driver problémákba akadtál, üsse kavics, rakj fel win 10 home-ot. Ha nem tud lehúzni semmi update-et, mert nincs neten a gép, akkor nem fog tönkremenni a saját ostobaságától. Teljesen offline talán még a win 10 home is stabil tud maradni (nem tudom, nem próbáltam, de valószínűleg működőképes marad).
Új hozzászólás Aktív témák
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest