Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
#68216320 #16730 üzenetére
Nem tudom mik ezek, de a httpd-sni.conf-ból lestem ki.
Az AllowOverride valami olyasmi, hogy engedélyezheted, hogy .htaccess-ből milyen webszerver-direktívát írhatsz felül.
Most hogy jobban megnéztem a httpd.conf-ot, két AllowOverride is van benne. Egy általános jellegű, és egy a webroot directoryjára. Elég az utóbbinál engedélyezni a .htaccess-t. Illetve az "All" sem feltétlen szükséges, le lehet szűkíteni a felülírható direktívák körét a megfelelő kulcsszóval. Persze ha dev szerverről van szó, akkor nem érdemes ennyire belemenni a részletekbe.
Ez nyilván biztonsági megfontolásokból van így beállítva, hogyha egy támadó valami hiba folytán .htaccess fájlt tud létrehozni a szerveren, azzal ne tudja a webszervert átkonfigurálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest