Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
trisztan94
üzenetére
Azt értem én, hogy a boolen változó értéke 1 azzal nincs is probléma itt most azzal van a probléma, hogy 4 vizsgálat volt és én egyetlen darab 1-est kaptam.
(#14171) Athlon64+
A változók tartalma random számok, de ebből a szempontból mind1, mert nekem nem az a problémám, hogy a vizsgált eredményt nem értem, hanem szerintem szintaktikai hibát vétettem ugyanis a 4 vizsgálat eredménye képen "egyetlen darab 1-est kaptam."
(#14172) DNReNTi
Tanultam C nyelvet abból tudom az if feltétel használatát. Viszont most egy ilyen 24 órás könyvből tanulok amiben szeretnék szépen sorban haladni max ha valamit nagyon tudok átugrom. Ma kezdtem el és még nem tartok if elágazásnál így szeretném enélkül megcsinálni. Csak a könyv volt olyan kedves, hogy egyetlen szemléltető példa nélkül tovább lépet, én meg sakkozzam ki a helyes szintaktikát...
Viszont köszönöm a segítségeket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kuponkunyeráló
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest