Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D HD filmek lejátszása
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
DelArco #11301 üzenetére
Én személy szerint őszintén sajnálom, ha bármely reakcióm támadólag hatott, csak nem értem miért foglalkoztat ez.
Egyébként nem rémlik, hogy bármilyen kérdést megtiltottam volna, egyrészt jogom sincs erre, másrészt amúgy se tenném.De én tényleg nem értem. Engem sosem foglalkoztatott, különösebben eszembe se jutott, bár valahol úgy rémlik láttam már ékezetes változónevet, de már nem tudom hol.
Amúgy ami még inkább fura volt, hogy belinkeltél egy oldalt, ahol konkrétumok vannak leírva, miért nem szerencsés.
Csak az első ottani hsz-ben - pill, összeszámolom - 2 technikai buktató és 1 szakmai kommunikációs akadály magyarázata van leírva.
Ezért is még inkább érthetetlen számomra milyen választ vársz még?Az meg megint csak ott is, itt is le lett írva, lehetséges a használata, de nem ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest