Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV tunert vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DeltaPower
üzenetére
Igen, abszolúte felesleges ezeket átadni.
Leírást, képlinket, árat átadni GET-paraméterként?
Ha ezek módosításáról van szó, azt meg nem GET-metódussal kéne elintézni, hanem POST-tal. De itt csak megjelenítésről van szó, tehát legfeljebb tényleg csak a termék id-ját kellene átadni GET-paraméterként, meg azt, hogy milyen módon szeretnéd megjeleníteni, erre lehet különböző megjelenítési módokat definiálni. De a többi felesleges.
Főleg, hogy egy termékhez normális webshop esetén több kép is tartozhat.Az viszont megint csak nem jó megoldás, hogy PHP-vel íratod ki a JavaScript-kódot.
Ez szemantikai keveredés. JavaScript-kód menjen csak a JavaScript-fájlba. PHP-vel JavaScriptnek legfeljebb beállításokat szabadna átadni, pl. nekem eléggé bejön, ahogy a Drupalnál megoldották, maga a JavaScript-fájlok csatolása, a beállítások átpasszolgatása is moduláris módon történik. [link], [link]
JavaScript Module Pattern: In-Depth -
Soak
veterán
válasz
DeltaPower
üzenetére
Azt viszont nem értem, hogy a termek_reszletes.php-nek minek átadni ennyi paramétert. Egy termék id szerintem bőven elég lenne, a többit lekéred adatbázisból id alapján.
Ugyan ezt írtam a jQuery topikba neki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Escape from Tarkov
- Automata kávégépek
- Otthoni időjárás-állomás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Gaming notebook topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- iPhone 16 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ez szemantikai keveredés. JavaScript-kód menjen csak a JavaScript-fájlba. PHP-vel JavaScriptnek legfeljebb beállításokat szabadna átadni, pl. nekem eléggé bejön, ahogy a Drupalnál megoldották, maga a JavaScript-fájlok csatolása, a beállítások átpasszolgatása is moduláris módon történik.