Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Peter Kiss #8488 üzenetére
Jó, nem ér a PHP-t szidni
Utána mentem a problémának. Debugger hiánya látszik nagyon. Ha elkezdek osztályozni akkor nagyon nehezen tudok debugolni
. Hibakereséshez más módszert fejlesztettem ki PHP-ban, és úgy megy. Itt befigyel a VB, C# -os más gondolkodásom
A hibakereséssel megy el az időm.Abban igazad van, hogy mindent egyből akarok. De hát nah
. Legalább akarom
Könyveket nézve, sem mennek bele kellően a dolgoknak.
De ahogy csinálom magamnak a weblapot, így bővítgetem mindig, új funkciókat viszek be. Éppen, ami eszembe jut.
De lehet leülök és papírom megtervezem
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Renault, Dacia topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Intel Core i9-14900K Garanciális 2027/04/09
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest