- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Bencom ™
üzenetére
Nem tudom minek az iskolát túllihegni. Ha valamit meg akarsz tanulni, ne egy gagyi okj sulira nyomasd a pénzt, hanem szerezz egy normális könyvet (akár Szabó Ervin könyvtárban találsz 100 számra, és oda elég csak egyszer befizetni a tagságot egész évre), és olvasd végig, csak hogy az alapokkal tisztában legyél. Utána már a webes doksikból is folytatni lehet. De az alapokra mindenképpen normális könyveket javasolnék.
Amire készülsz, ahhoz nagyon kelleni fog a szál kezelés, a socket programozás, és el kell tudnod boldogulni a memória modell építéssel, tudnod kell bánni a dll-ekkel, és legalább egy SQL szerverrel. Bele kellene ásnod magad az adatbázis tervezésbe is a transact sql ismeretek mellett. Ezen kívül szükséged lesz a megfelelő RFC dokumentumokra is, hogy tisztában legyél a webszerverekre jellemző kommunikációval (a header elemeit tudni kell lekezelni). És persze ez mind csak a szerver oldali rész. Kliens oldalon továbbra is html + java script + action script.
Talán már írták előttem is elegen, de én is leírom. Ez nem egy embernek való feladat. Én pld biztosra veszem, hogy meg tudnék írni egy webszervert akár asm-ben, de a hajam égnek áll az ötlettől, hogy akár C++-ban nekiessek. Irgalmatlan mennyiségű jobb sorsra érdemes idő megy el vele, és lehet jobban járnál, ha valami gyakorlatiasabb dolog után néznél. Pld PHP-ban lehet nem fogod megírni álmaid alkalmazását, viszont pénzt lehet szedni belőle, míg a C++ nem tartozik a különösen keresett ismeretek közé. Létezni létezik, de a hirdetések 85%-a nem pont azzal van tele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest