Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
PHP kérdés.
Egy nem asszociatív tömbbel olyasmit kellene csinálnom, hogy tömb elemet kinyisszantani. Pld van egy 4 elemű tömböm $tömb[0]..$tömb[3], és ha a $tömb[0]-t kinyisszantom, akkor legyen egy $tömb[0]..$tömb[2], ahol a régi $tömb[1]-ből lett az új $tömb[0] és így tovább.
Kipróbáltam az unset($tömb[0])-t de nem jó. Nem eltávolítja az elemet, hanem átállítja null-ra. Asszociatív tömbben működik, főleg mert ott foreach()-el megyek végig, de ha nem asszociatív a tömb, és for() / while() ciklussal megyek végig count() alapján, akkor beleakadok a null elembe, aminek nem kellene ott lennie.
Végig kotortam 2x a doksit, mi az a függvény, ami tömb elemet távolít el teljesen és véglegesen, de nem találtam ilyet.
Tömb elemszámból néha nagyon nagy tud előfordulni. Megtehetném éppen, hogy ciklussal készítek a régi tömbből egy újat, és elemenként másolok át, de az brutálisan lassú lesz 2-3 ezer elemnél. Valami gyorsabb megoldás kellene.
Mitévő legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest