- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
atom44
csendes tag
Sziasztok egy gyors kérdésem lenne amire még nem jöttem rá ,igaz nem teljesen ide vág de biztos vagyok benne ,hogy valaki tudja a megoldást. Csináltam egy olyat ,hogy készítettem pár Html -t amikbe be szúrtam egy csomo képet és linkel össze kötöttem öket.És pendrivon szeretném hordozni egyik helyről a másikra . Na már most a problémám az lenne hogy ( <A HREF="F:/cuccok/wer2.html"> <b>KANGOL</b></A>.) az F meghajtó ami nálam a pendrive,az nem biztos ,hogy mássnál is a pendrivot jelöli és igy nem találja meg a képeket se és a másik html-t se. Nincs valami megoldás arra hogy tudjam cipelni pendrivon ezt a végtelenségig egyszerű html-t úgy hogy ha másik gépbe bedugom akkor ott is müködjön rendesen? Bocsi ha off a téma de rendkivül érdekel ,és nem hagy nyugodni. A válaszokat elöre is köszönöm. JAj azt majd elfelejtettem ,hogy ha a tartalmazó mappát ki szeretném másolni más gépekre ,akkor jó lenne ha müködne azokon is. Szóval valami dinamikus megoldás kéne :S Köszi mindenkinek .Szép napot
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest