Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Uhh, bocs, a "néhány" szó nekem elkerülte a figyelmem, vagy hirtelen másképp értelmeztem, de akkor így rendben van.

De legalább így jól ki van fejtve, hátha másnak is hasznos lesz.
"Az abstract class és az interface között az alapető különbség nem az, hogy az egyikben lehetnek definiált függvények, a másikban pedig nem, hanem hogy az interface az egyetlen eszköz php-ban, amin működik a többszörös öröklődés."
Most ebbe is hadd kössek bele.
Az is alapvető különbség, amit én írtam, mivel az interfész tulajdonképpen csak egy "mintát" ír elő, amit meg kell valósítani. Az absztrakt osztály sokszor ennél konkrétabb szerkezetet határoz meg. Ezenkívül igen, alapvetően egyszeres öröklődés van, tehát egy osztálynak egy őse lehet, DE bármennyi interfészt megvalósíthat (vesszővel elválasztva az egyes interfészek neveit az implements kulcsszó után).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Jövedelem
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest