Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliii
tag
Köszönöm mindannyiótok segítségét, a problémát nagy nehezen sikerült elhárítanom. Nagyrészt az adatbázis nyomogatásával pepecseltem, holott valószínűsíthetően nem jelenti bármi nemű probléma fő okát. Mivel a php szkripteket nem vettem igazán figyelembe, így nagyon sok időm elment az adatbázissal való szorakozásra; holott eleve abból kellett volna kiindulnom, hogy a szkript milyen utasítást ad ki a kapcsolat kezdetekor. És itt jött be az,, amit itt írtak nekem és nagyon köszönöm, hogy a csatlakozás után, be kell szúrni az az úgynevezett object oriented script et, amely meghatározza a karakterkészleteket. Találtam rá más utasítást is csak az nem volt php5 kompatibilis.
Ez a jelenség úgy néz ki csak átköltöztetéskor jelentkezik, mivel egy teljesen új telepítés semmilyen problémát nem okoz.
Tapasztalatom az, ha egy mód van rá akkor utf8 unicode ci t kell használni a kezdetektől fogva, és vigyázni kell arra, hogy azt még véletlenül se kapcsoljuk a latin2 hun nal.Köszönöm még1x
Oliii
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Robotporszívók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest