- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #6174 üzenetére
Nem tudok sajnos, angol cikkekből szedtem össze. A weblaboron nézz körül, de figyelj oda az időpontokra, a régi cikkek könnyen lehet, hogy elavultak mostanra.
@Inv1sus: ha kivárod az RC-t, máris jó vagy - onnantól még a belső működés változhat, de az API fix - azaz érdemes elkezdeni tanulni. Én is arra várok a komolyabb elmerülés előtt.
@Brown ügynök: twig, érdekes kérdés. Nekem szimpatikus, olvasgattam leírásokat a héten és remek dolgokat tud. Olvasd át a dokumentációját és meglátod. Ha nem tetszik, még mindig ott a lehetőséged a php-t használni, mint template-nyelv: valahogy úgy fognak kinézni a template nevek, hogy HelloBundle:hello.html.twig. Melyik bundle melyik actionja, mi a kimeneti formátum, és melyik renderert használja. Ha a végén twig helyett php-t írsz, máris azzal fogja értelmezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo 3DS és DS topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- BMW topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest