Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
Huston, baj van...
Symfony
Az 5. leckénél olvastam a cache:clear parancsról és rögtön ki is próbáltam. Bár ne tettem volna. Miután végrehajtódott a parancs jó néhány YML fájl törlésre került a fejlesztői környezet pedig átrendeződött: CSS formázás eltűnt, a fejlesztői eszközök pedig csak néhány oldalon voltak láthatók.
A cache:clear parancs ha (jól értelmezem) akkor kell amikor felül akarom írni a konfigurációs útvonalakat a projekt környezetben.
Próbáltam visszájára fordítani a folyamatot, sikertelenül. Megpróbáltam újra felépíteni a projektet (természetesen nem a symfony mappájába) de ez sem sikerült.
A projekt könyvtárba ugye bemásolom a symfony.bat fájlt. Ezt próbáltam futtatni cmd-ben de azt írja:
E:\easyphp\www\jobeet>symfony
Could not open input file: E:\easyphp\www\jobeet\\symfonyLátható, hogy a symfony elé nem írtam \-t mégis a program így próbálja futtatni. Ez most miért?
És a cache:clear-t akkor mikor is érdemes használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen házat vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest