Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
PazsitZ
üzenetére
Az if feltétel vizsgálat vége a kódsor végén van. Közben megoldott, kértem is a hsz törlését, de még nem történt meg.

Valami miatt az isset($_GET[="torolmi"] == 1) mindig igaz értéket adott vissza és belement a feltételbe. Javítva a feltétel vizsgálatot már nincs semmi hiba.if (isset($_GET['torolmi']) and ($_GET['torolmi']) == 2) {
Nem tudom, hogy ez mi miatt lehet, vagy eddig is így volt, csak nem vettem észre. Mindenesetre ezzel a feltétellel már nem lép bele ebbe az ágba.

Szerk.: Akkor meglesem a netbeans-t, eddig a notepad++ is jó volt, de már annyi változóm van, hogy nem bírom nyomon követni. Ha jól tudom akkor ezek a programok ebben is segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest