- Apple MacBook
- Projektor topic
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thunder78
őstag
Persze ...az md5 hash egy 32 karakteres hexa kód, amit a paraméterként átadott szövegből generál. Ugyanarra a szövegre mindig ugyanazt a kódot generálja.
Ha eleve ezt az md5 hash-t tárolod le a usernév mellé az adatbázisban, akkor kicsit nőhet az oldalad biztonsága.
használata:
$hash = md5($pass);
És utána a hash változót hasonlítod össze az adatbázisban letárolt hash értékkel. Illetve a munkamenet változóba is, meg mindenhol ezt az értéket használod, mintha ez lenne maga a jelszó
Röviden ennyi a lényege.
Jah? Mégvalami ... alapban nincs hozzá visszafejtés. Ha vissza akarod fejteni, akkor rákereshetsz, létezik script ami dekódol. De annyira én sem foglalkoztam ezzel, úgy használom ahogy leírtam az előbb
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi