- Megnyerte a Qualcomm az ARM-mal szembeni licencvitáját
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
(De komolyan, nem hiszem, hogy van még egy olyan programozási nyelv, amelyből ennyire sok fogalmatlan hülye képes megélni)
nem vagyok fogalmatlan hülye, de nem is ezt tanultam
gyakorlatilag egy jó alappal (12 évesen BASIC-eztem) tökéletesen el lehet lenni. mondjuk emiatt a múlt miatt nehéz az OOP-re állni, mert jobb szeretem a folyamatában végbemenő rendszereket, mint a függvények hívogatását. de ez van.pl jobb szeretem a funkciókat kis php filokba rakni, és azt hívni meg, pl login.php stb, mint egy fileba tenni és ott keresgélni, hol a login rész
pl egy programozó, aki egy fejlesztő cégnél dolgozik, csinálta ezt, amivel szívtam egy mezei költözésnél:
- index.php meghívja a mysql_class.php filet, meg a config.php filet, majd ha nem vagy belépve, akkor header: location index.php?c=login
- ha index.php rendszerben c=login, akkor beincludeolja a login.php-t, amiben a form van, ami meghívja az index.php-t, ami utána ismét újratölti magát, ha bléptél.namost ettől kétszer került végtelen ciklusba, egyszer a register globals miatt, mert a C-nek sose lett értéke, másrészt a belépéskor a sesion start elfelejtése miatt
másrészt, miért épp $c a változó? sose tudjuk meg...
áll a rendszer 10fileból, fileonként átlag 4-5 kereszt includeolással, és 5-6 header: locaton átirányítással.
ja, és az oldal iso-8859-2 kódolással készült, erre elküldi az sql-dump-ot úgy, hogy minden sor végén ott: default charset=latin1, és UTF-8 ékezetes karakterek vannak benne.
királyság, ezt is átírtam, és már jó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 14,6 Dynamic AMOLED 2X, S Pen + billentyűzet 12/256 GB
- Új Gamer PC Core Ultra 225F/245KF/265KF/RTX 5060 8Gb +11 Féle VGA/16-32Gb DDR5/500-1Tb SSD/600-850W
- Pavilion 15-ec169ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Brutál AMD miniPC: 4,5 GHz 5825U, 8 mag / 16 szál, 32 GB / 1 TB
- Asus TUF FX505DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 250GB NVMe + 1TB magyar vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest