- Fujifilm X
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Nem ezzel van a gond, hanem a "headers" résszel. A tárgy és maga az üzenet is helyesen jelenik meg, köszönhetően a '=?UTF-8?B?'.base64_encode($subject).'?=' résznek (tárgynál!!), tulajdonképpen ugyanezt használom, DE ettől még a headerben a feladónál az ékezetek nem jelennek meg. És ha erre nincs megoldás, akkor kénytelen vagyok az ékezetes betűket átalakítani ékezet nélkülivé.Ezenkívül a pear.php.net egyik bejegyzésében ezt olvastam: [link]
"Header values have to be ascii - you need to encode them properly first (see RFC 2047)."
Ezek szerint nem lehetnek benne ékezetes betűk? Akkor nem igazán vágom, hogy oldják meg mégis az ékezetes feladónevek küldését a Zend_Mail-nél meg hasonlóknál? Vagy utóbbiaknál sem működik az ékezet, azt egyszerűen levágja? Még nem próbáltam.(#3578) lezso6: Nálam ha megnyitom, akkor ugyanazt látom (most épp t-online-os fiókon próbálom, webmail-felületen): példa: "Akárki" (Akárki). Vagy: TeniszütÅ‘ (Teniszütő). iconv()-vel: "Ak?rki Tenisz?t??".
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest