Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Megvan már megírtam és nagyon szépen működik állítja is.
Az volt a baj, hogy amikor belevettem a kolcsonzés táblát, ugye amikor "összekötöttem" őket akkor csak azokat írta ki, amiket már valaha kölcsönöztek ami nem volt jó, illetve amit fentebb írtam, hogy ha kölcsönzéshez veszem fel akkor nem lesz jó, mert ha egyszer visszahozták akkor 1re állítódik be az adott kölcsönzésnél a lejár érték, azonban ha kiveszik akkor nem az előző visszahozás íródik felül 0-ra hanem egy új, de a rendszer még mindig látja az előző 1est, így rossz értéket adva vissza.Adathordozóhoz tettem be, ami egyértelművé teszi az egészet így. Tehát az 1es sorozatszámú dvd-t veszik ki stb... így nem lehet kavarás

De lényeg,hogy tényleg szépen megy és csak azokat adja ki kölcsönözhetőnek amiből van bent.
Tehát ha egy film 2dvd-n is megvan, akkor ha egyik kölcsönözve van akkor automatikusan a másik sorozatszámú filmet még ki lehet venni,ha az sincs bent akkor pedig meg sem jelenik a listán.
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő