Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
fordfairlane #3414 üzenetére
Sok év tapasztalata odáig vezetett nálam, hogy a webes alkalmazásaimnál plaintextben tárolom a jelszavakat
Én az md5-nél tartok, gondolom kell még nekem is pár év, hogy továbbfejlődjek erre a szintreAmúgy én is ki tudok találni számtalan hülyébbnél hülyébb algoritmust a kódolásra. Például fogjuk a szó hosszát, abból gyártsuk salt-ot úgy, hogy kiírjuk római számmal a hosszt, utána kódoljuk le md5-el, vegyük az első n karaktert és az legyen az sha1-es kódolás salt-ja. Ezt most találtam ki, hasonlóan biztonságos, mint amit az említett cikkben írtak, csak ugye totál fölösleges.
Más kérdés, mindenkihez. Zend Certification-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Röviden: a Zend biztosít lehetőséget egy ilyen vizsgára, ami ha sikerül, kapsz egy plecsnit. Ér ez valamit? Egyáltalán ismeri bárki is ezt? (Elsősorban az állásinterjúkon képviselt súlya érdekel a dolognak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest